tiistai 8. joulukuuta 2009

7


"Otetaan metsäretkille mukaan metsänkeijuja, peikkoja, erilaisia suhteellisen kilttejä eläimiä... Jos olet itse tai tunnet jonkun, lähde mukaamme tai kerro hänelle. Myös kasvi- ja lintulajien tuntijat kovasti tervetulleita. Meillä on tarjota satunnaisesti eväitä ja juttuseuraa ja työmiesleikkejä. Toivoo yksi perheenäiti ja kaksi pientä poikaa"

Ihan kivaahan sitä on leikkiä työmiestä ja kirvesmiestä ja putkimiestä ja rakennusmiestä... Mutta välillä olisi kiva tempautua johonkin muuhunkin leikkiin.

Mutta en minä valita. Saada keskellä päivää olla omien kanssa keskellä hiljaista vihreää. Leikkiä, kuljeskella pitkin polkuja, juoda teetä ja löytää kiven alta koppakuoriainen. Merkata sen koti lehtilipulla, jottemme uudestaan vahingossa häiritse.

Ihan mielettömän ihanaa. Terveisiä metsästä, rauhaa.

4 kommenttia:

Kerttu kirjoitti...

Minäkin joka päivä käyn lukemassa uudet kuulumiset. Ihana idea tämä joulukalenteri.

Nämä kuvat kyllä kertovat kaiken. Aivan ihana tunnelma välittyy teidän retkeltä! Piäisi pakata omakin eväskassi ja suunnata lasten kanssa metsään!
Kiitos tästä.

Riikka Kovasin kirjoitti...

Kuinka ihanan näköinen retki! Tunnelmallista :)

Inka kirjoitti...

ihanaa. <3

Joola kirjoitti...

Jep, metsässä oli ihanaa. Mutta muuten olen kyllä taas osannut olla myöskin varsinainen räksyttävä piskikin lapsilleni. Koulutusta kaipaisin. Ärsyttävää, kun pinna pimahtelee...