sunnuntai 6. joulukuuta 2009

6Jos joku miettii ja ennättäisi, suosittelen Vanhan Eettisiä joulumarkkinoita tänään. Jo pelkkä nettisivujen tutkiminen oli antoisaa ja viime vuonna paikan päällä monta ihanaa juttua.

Itsenäisyyspäivä noin muuten... Haluan iloita vapaudesta ja rauhasta. Eläköön, eläköön, eläköön! En myöskään näköjään ikinä enää kykene olemaan muistelematta miehen ja minun ensimmäistä yhteistä joulukuun kuudetta. Ja seuraavaa aamua, jolloin ajattelin, että kaikki on ohi. Muttei ollutkaan. Siis se rakkaus.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olisi ollut niin ihana mennä eettisille markkinoille, mutta liian pitkä matka nyt kun ei muuta asiaa ollut sinnepäin.

Itsenäisyyspäivä...niinpä. Olimme katsomassa paraatia, koska olivat meidän nurkilla. Mutta kuinka taas selittää lapsille, että panssarivaunut ja muut eivät ole hieno asia. Kuten arvata saattaa olivat innoissaan ja nyt niitä jo piirretään :/
Liian vaikeita juttuja, mutta eläköön vapaus!

Pellon pientareella kirjoitti...

Jos olisin Hesassa, menisin ehdottomasti Vanhalle. Ihana tämä joulukalenteri, ihan partaita. Arkinen, ei-tuhlaileva ja osteleva. Lapset saavat itse tehdä eikä anneta valmiina.

Heluna kirjoitti...

Ihanat kaksi kynttilää!
Hyvää itsenäisyyspäivää!

kramox kirjoitti...

kirjotit niin kauniisti elohiirelle, että oli pakko tulla kurkkaamaan mimmosta täällä on.
taidanpa tulla jatkossa säännöllisesti, täällä vaikuttaa oikein mukavalta! :)

Joola kirjoitti...

Minja: Voi ei, paraati! :) Tai oikeastaan ei yhtään naurunasia. Mutta jotenkin ymmärrän, että tuli mentyä. Itse en enää toivottavasti joudu mihinkään vastaavaankaan tilanteeseen. Partioparaatikin haiskahtaa jo turhan militaristiselle. Ja syksyllä täällä lenteli hävittäjänäytös, jolta ei oikein päässyt piiloon...
Isänmallisuus ei ole pahe, mutta kyllä voisi korostaa enemmän rauhaa ja lähimmäisenrakkautta. Ja mieheni on saanut minut näkemään, kuinka karseaa tavallaan on, että nuo paraatit ovat jollekin niin tärkeitä. Että joku saa valtavat kiksit asevaunujen katselusta. Puistattavaa. Ja vähän sellainen keisarin uudet vaatteet meininki. En minä kaikkia perinteitä ole hautamassa, mutta joku voisi sanoa niille riveissä marssiville, että ihan lepo vaan. Hymyilkää ja ottakaa rennosti...

Pellon pientareella: Kiitos. Itsekään en tänä vuonna päässyt, mutta mikäs sen ekologisempaa ja eettisempää, kuin olla ostamatta mitään, mitä ei todella tarvitse.

Helinä: Esikoinen teki kerhossa oikeanpuoleisen ja kotona sitten vasemmanpuoleisen. Ohjasi oikein tuokion kuopukselle. :)

Joola kirjoitti...

Kiitos Kramox. Pelkäsin, että mitä jos satutin, mutta toivottavasti elohiirestä ei tunnu siltä.
Tervetuloa!