keskiviikko 16. joulukuuta 2009

15Mikä joulusiivous? Joulumaja ja -työmaa mieluummin.

7 kommenttia:

Katja Kaukonen kirjoitti...

Yes!! Kodikasta. Lisää tällaisia joulukoteja, väritkin kohdallaan.

Anonyymi kirjoitti...

:D Meillä on lastenhuoneessa sama meininki. Kaikki lelut ja patjat on koottu kasaksi.
Ja tiedän että jos ei olisi erikseen ylä-ja alakertaa olisi tuo maja meidän olohuoneessa.

Anonyymi kirjoitti...

Olen kohdannut voittajan! Ovatko nuo kaikki kirjahyllyssä cd-levyjä?! Ja minä luulin, että miehelläni on niitä paljon, mutta eihän niitä meillä ole kuin vajaa tuhat.

blogiasi seuraava, itse blogiton anna h

Joola kirjoitti...

Katja ja Minja, onneksi meille ei ole pukkia tulossa. Mihin me hänet aattona laittaisimme. Käyppä peremmälle tänne majaan vaan...

Ja Anna... Levyhyllymme ei olekaan ikinä kokonaan näkynyt kuvissa, ja silti levyjen määrä on monelle pistänyt silmään. Jep, niitä on tosi paljon. Muutamaa lukuun ottamatta kaikki ovat ajalta ennen minua:). Aika moni genre on edustettuna.
Kivaa Anna, kun kommentoit.

Katja Kaukonen kirjoitti...

Joola, ei tule meillekään pukkia - tänä vuonna. Aiempina vuosina, joo, ja sitten huomasin, että hänen vuokseen tuli aina kiire. Järjetöntä. Meillä on lapsilla omat huoneet, mutta ihan turhia ovat (käytössä ainoastaan silloin, kun tulee kaikille yhtä aikaa kavereita). Majat, askartelut, leikit ja muut meiningit pyörivät olohuone-keittiössä, siellä missä me kaikki aina olemme. Läksyt tehdään keittiön pöydällä tai olohuoneen lattialla. Yöksikin lapset kulkeutuvat mieluusti luoksemme tai sitten keskimmäinen (7v) ja pikkusisko (5v) nukkuvat vierekkäin. Muistelen lämmöllä aiemman kodin perhepetimakuuhuonetta, se oli oikea pesä!

Joola kirjoitti...

Jep, perhepeteily on Katja minustakin ihanaa! Olen hehkuttanut sitä täällä usein, viimeksi 13 päivä:).
Varsinkin, kun miehen kanssa on ihan omiakin hetkiä kyllä;).
Olimme putkiremppaevakossa, kun esikoinen oli pieni vauva. Kaiken hämmennyksen keskellä muistan, kuinka pieni alle 20 neliön evakkoyksiö oli minusta ihana suoja, turvallinen pesä. Siellä oli hyvä tutustua pieneen, kasvaa perheenä. Kaikki koko ajan lähellä.

Kyllikki kirjoitti...

Tämän näköinen oli kotini ku lapset olivat pieniä ja on vieläkin vaikka asun yksin koirieni kanssa,kyllä sitä siivota ehtii sillin kun huvittaa...