sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Helteestä nuutumukseen

Muistin, että minulla oli kahden virkkeen sääntö itselleni. Jotta perustelu ei lähtisi rönsyilemään, jotta ehtisin kaikki kirjaimet listaamaan. Siispä niin jatketaan.

H Hellepäiviä oli viime kesänä vain muutamia, mutta ne vähät ovat mielessäni ihanina. Oli ihana olla ulkona kesässä, valossa ja lämmössä.

I Iloa kirposi erityisesti perheestä. Myös ystävien kanssa vietetyistä hetkistä, kun meillä kaikilla oli hetki aikaa yhdessä.

J Esikoiseni kirjain. Ja nimimerkkini ja minunkin:).

K Korma oli yksi lempiruokani tänä vuonna. En täydellistä reseptiä vielä löytänyt, mutta luin Uncle Bensin purkin kyljestä aineksia ja koitin sovellella...

L Leikkipuisto Omenamäki. Vietimme siellä monia mukavia hetkiä ja otimme monen muun tavoin olohuoneen jatkeeksi. Luovu-kerhommekin kokoontui siellä.

M kuopukseni ja mieheni kirjain.

N Nuutumus. Välillä sekin iski ja jospa hyväksyisin sen, että iskee varmasti jälleen juuri alkaneenakin vuotena. Sitten vain odotellaan uutta nousua, virkistys olkoon kulman takana odottamassa.

***
Kuvat ovat heinäkuulta, en muistaakseni ole niitä mihinkään aiempaan liittänyt... Yhden hellepäivän saldoa, kun oltiin retkellä puiston mahtavan tammen luona ja kuopuksella oli uudet haalarinsa.

4 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Tätä on hauska lukea, ihanat toivotukset. Onnellista uutta vuotta, pysy sellaisena kuin olet, on onni lukea blogiasi - kiitos siitä.

Vilma kirjoitti...

Heippa, olenkin miettinyt nimimerkkisi taustoja :) Aivan uskomattoman kaunis nimi esikoisellasi. Vaikka en ole koskaan kyseiseen nimeen törmännytkään niin silti se tuntui heti todella luontevalle suussa.

Blogiasi on ihana lukea, kiitos :)

Joola kirjoitti...

Vilma, minun nimimerkkinin syntyi sattumalta, kun loin kokeeksi veljeni avustuksella bloggerprofiilia ja blogia. Veljeni tyrmäsi muutaman ehdotuksen. Sitten muistin, että minulla oli hauska tunikamekko, jossa luki vetoketjussa "Joola Sport". Jokin urheilumerkki kai siis. Ja koska oikea nimenikin alkaa J:llä, niin Joola oli hyvä. Tarpeeksi oikea ja oma ja kuitenkin suoja.
Esikoiseni nimi Joola siis ei ole, hänenkin nimensä alkukirjain vain on J.

Vilma kirjoitti...

Aa, ymmärsin väärin :D Pysyn silti sanojeni takana, Joola on kaunis nimi ;)