maanantai 21. huhtikuuta 2014

Kivinokka

Olisi pitänyt ostaa tänne se vuosikortti. Paitsi ettei Kivinokkaan sellaista edes tarvita. Alue on kaikille avoinna, maksutta. Löytäkää, ennen kuin on liian myöhäistä.

Joskus haluaisi pysäyttää ajan kulun. On mahduttu ennenkin, mahdutaan vastaisuudessakin. Mutta kun kaupunki vain kasvaa. Ja johonkin sakki pitää asuttaa. Mietityttää, kuinka väestönkasvu näyttäytyy omassa elämässä, pienessä mittakaavassa. Meillä kaikilla on kuitenkin vain tämä yksi asuttava planeetta.

Silti, toivon, että kaupunki vaalisi tällaisia paikkoja viimeiseen saakka. Tarvitsemme hyvänen aika virkistysalueita ja luontoa!

***
Terveisiä ystävät lähellä ja kaukana. Pääsiäisvapailla on ollut aikaa ajatella teitä kaikkia. Mitä kuuluu, koska saadaan taas jutella kuulumisia.

Olen onnellinen, kun katson poikiani tällaisella retkellä. Vielä, saan heidät mukaani. Ja näen, kuinka heillä on kivaa ja he nauttivat ja löytävät leikin. Kuinka simpukka on niin iso aarre, että sitä on palattava hakemaan, vaikka ollaan jo kotimatkalla. (Kuinka kuopus pahoittelee, että olisi kyllä muistuttanut veljeänsä, jos olisi tiennyt, että hän on jotakin unohtanut.)

Ja kyllä, hymyilen sillekin, että repussa on jalkapallo tietenkin. Löysimme saarelta kolmekin nurmea, joilla pelata. Persoonallisempia pelikenttiä saa hakea.
Jo vain tuli ladattua akkuja. Kunkin, tavallansa.

Meillä on käynyt mieletön tuuri. Putkiremonttimme ei ota voimille lainkaan. (Lompakolle kyllä aikanaan.) Asumme kuin loma-asunnolla ja sijaintikin on oiva.

Kosolti kiitoksenaiheita tässä maanantai-illassa.
Terkkuja, olette ajatuksissa.

2 kommenttia:

tinttarus kirjoitti...

Parhautta!!

Maarit kirjoitti...

Onnea on... :)