sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Tavallan tavallinen sunnuntaiLankakerä ja peittokerä. Onneksi ei saatu heti aamusta ulos lähdettyä. Oltaisiin sivakoitu pyryssä. Iltapäivällä tuuli yhä, mutta oli sentään aurinko lämmittämässä ja virkistämässä. Pisamatilaus vetämässä. Ei uskallettu saariin, kun niissä oli mökkejä. Ei keitettykään siis kaakaota keittimellä vaan juotiin termariin varmuuden vuoksi pakattua teetä.

Olohuoneen lattia tuli pestyä. Kudoin nukelle villapuseroa mintunvihreästä. Haaveilin matkustavani taas ensi kesänä. En Japaniin saakka, enkä muuallekaan lentämällä. Mies ei tahtoisi syödä sanojaan, mutta yritin lohduttaa, että jotkut syö hattunsa tai kenkänsä. Eurooppa on kovin kaukana, jos täytyy matkata junalla Lapin kautta kiertämällä. Ja olisihan se pojille elämys, istua laivassa omassa hytissä...

Mies teki ruuan ja minä salaattia kurkusta, tomaateista, porkkanasta, punasipulista, valkopavuista, kermajuuston palasista ja eilisten makaronien tähteistä. Maustoin pippurilla, basilikalla ja sitruunalla ryyditetyllä oliiviöljyllä.

Hirmuisen monta äätä, ja vielä tulee lisää, hyvää yötä! Onnellista uutta viikkoa kaiken tämän myötä.

5 kommenttia:

heini kirjoitti...

Toiseksi alin kuva on IHANA!

Joola kirjoitti...

Kiva, kiitos!

junika kirjoitti...

Hei, blogissani on sinulle pieni haaste. Ota se vastaan, jos tuntuu hyvältä. Älä ota kuitenkaan siitä paineita, jos et harrasta moisiin osallistumista.

Joola kirjoitti...

Kiitos Junika! Kysymyksesi olivat huippuja, minä harrastan virallisesti niin vähän, että voin oikein hyvin harrastaa hyviin kysymyksiin vastaamista silloin tällöin:). Eri juttu jaksaako kukaan lukea vastauksiani, mutta olen blogini alunperin omaksi iloksi aloittanut ja muille mahdollisuudeksi kurkata jotain minunkin ajatuksista, joten vastaukset saat, jahka ennätän paneutua. Kivaa.

Hyvää loppuviikkoa Junika.

Joola kirjoitti...

Ai niin se vielä, että vastasin jo yksiin yhteentoista kysymykseen. Samaninen haaste pienten blogien kirjoittajille, mutta haitanneeko tuo, ei kerrota kenellekään. Alle 200 lukijaa... Minun blogillani on kirjautuneita seuraajia 30. Siihen ei kyllä ole laskettu vanhempiani, aika hyvin alle sen 200 jäädään kuitenkin:).