keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Haluaako joku?

Meidän vappumme ei ole mennyt noita viinejä tyhjentäessä. Perinteisesti meillä siivoillaan vappuna parveketta. Jos joku sattumalta tarvitsisi 30+ viinipulloa, meiltä saisi. Ja silti tännekin jää kynttilänjaloiksi enemmän kuin ehkä tarvittaisi. Pullot eivät ole pantillisia, suuri osa ulkomailta tilattuja. Osassa on pidetty kynttilää, mutta jos joku vaikka mehuntekoon tai juhannussimaan (!), niin suurimmassa osassa ei ole kuin ulkosäilytyksessä kerääntynyttä pölyä, että jynssäyksellä ehkä saa puhtaaksi.

Tuo penkkikin, jolla pullot keskimmäisissä kuvissa, etsii uutta kotia. Ihan varmasti siitä on valokuva jossain, mutta en löytänyt tähän hätään. Koivupuinen päiväkotikaluste, sellainen ehkä eteisen lastenpenkki, jossa on selkänoja keskellä ja penkkiosa kahden puolen.

Meillä ei ole autoa, joten en lupaa kuskata mitään minnekään. Mutta kotona on joku sovitusti, jos joku tahtoo käydä hakemassa. Annetaan, ei rahasteta.

S-postia: hemmaharakka(a)gmail.com

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Noi pullot on kyllä käteviä kynttilänjalkoja,meilläki. Eikä tarvii ostaa, ku viiniä :) Tykkään sun kuvista ja kirjotuksista, palaan niihin aina uudelleen ja uudelleen. Olis niin kiva voida lukea niitä ihan ekojaki, pala tallessa ajalta, ku poikasetki oli niin pieniä. Muistan senki yhen kuvan ja jutun ku vauvalle oli laitettu äplaatikkoon oma pesä <3
Nelli

Joola kirjoitti...

Oi kiitos Nelli. Ihanko totta muistat! Tämä on hämmentävää. Mutta toki minullekin on jäänyt monet kuvat ja kirjoitukset mieleen, siis toisten blogeista. Mutta että minunkin. Kiitos kauniista sanoista. Vai että haluaisit lukea joskus ekojakin. Jään miettimään, kuinka se olisi mahdollista...

Anni kirjoitti...

Jos sulla on vielä noi pullot, niin mä olisin kiinnostunut. En kyllä tiedä, milloin tulen sinne päin, asun Hämeenlinnassa. Teen mehuja oman pihan marjoista, ja pullot loppuvat joka syksy kesken!