lauantai 24. heinäkuuta 2010

Vuosaaren markkinat su 25.7. klo 10-16Huomenna meinaan kirppismyyjäksi. Sitä onkin tässä valmisteltu useampi tunti. Kuvan tavarat eivät lähde myyntiin, mutta lasten vanhoja vaippoja, vaatteita ja kenkiä tarjolla. Ei koiperhosia :). Sekä joukko sekalaisia tuotteita, kuten kai tavallista. Meillä olisi myös paljon musaa! Osassa levyistä dj-merkintöjä kuulemma. Tervetuloa!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä! Ihanaa, kun olet palannut! Olet kummitellut blogilistassani ja napsautinkin kuukausien tauon jälkeen blogisi auki. Nyt täytyy mennä ahmimaan kesän postaukset. Mukavia kesäpäivän jatkoja!
Johanna

Jonna kirjoitti...

Olisimpa päässyt paikalle!

HUVIlassa kirjoitti...

Hei vain!
Missä kävit myymässä?
Mulla olisi urakka ensi viikolla edessä...
Viime hetken vinkkejä? :)

Joola kirjoitti...

Olin "naapurissa" Vuosaaren markkinoilla - ilmaiset myyntipaikat kas, riskitöntä. Sitä saa aika monta 20 sentin potkupukua myydä, ennen kuin pääsee omilleen tavallisilla kirppiksillä.
Tavaroiden jonkinlainen suurpiirteinenkin lajittelu varmasti ilahduttaisi asiakkaita. Olin melko amatööri... Sitten suomalaisia saattaisi helpottaa, jos jotain hintoja olisi jo valmiiksi näkyvillä. Kaikki ei jaksa/uskalla edes kysyä...
Itelle evästä ja jos virkkaa tai kutoo tai jotain muuta sellasta osaa, niin mulla olis ainakin ollut sellaseen puuhaan aikaa siinä seisoskellessa. Riippuu toki kuinka paljon asiakkaita pyörii.
Vaihtoraha... Me keksittiin eilen illalla, että tänään mennään. Harkittiin lasten säästöpossujen rikkomista, mutta mentiin sitten parin euron vaihtokassalla. Onneksi selvittiin ja asiakkaat hankki itse itselleen tasarahoja jostakin...
Perusvinkkejä siis. Myyntionnea ja tsemppiä!

Elisa kirjoitti...

Voi harmi kun olimme mökillä tuolloin. Oliko niitä vielä elokuussa?

Joola kirjoitti...

On! Muistaakseni. Tarkistan pylväästä, jahka ohi kävelen:)