tiistai 27. heinäkuuta 2010

TalonvaltausVanhempani olivat mökillä, mutta heidän kotinsa oli tänään täynnä väkeä. Vietimme kesäpäivän siellä. Veljeni väki myös. Tekivät ruokaakin ja pannukakkuakin. Koira ei osallistunut ruuanlaittoon mutta oli tosi ihana siltikin.

Villiviini ei ylettynyt ikkunaani, kun kakkoskerroksen huone oli omani. Silloin kirjoitin aineita koulussa neljällä kielellä. Ei uskoisi, mutta löysin todistusaineistoa. Vanhat lukiokirjani ovat yhä tallessa ja niiden välissä on vihkoja ja konseptipapereita. Hitsi kun olisi silloin älynnyt olla koulussakin ahkera. Kaiken muun ohella. Saattaisi yhäkin enemmän osata. Enää en saisi paperille saksaksi montaakaan lausetta, enkä äkkisältään muista mikä on derivaatta.

Enolla oli poikien mielestä hauskempia tallenteita. Kyynärpää- ja polvisuojukset, playmobileita, pieniä pikkuautoja ja lippalakkeja. Kuopus valitsi "beisbuubin", tummansinisen Yomiuri Giantsin lippiksen. Epäilen kahden vierasperäisen sanan sekoittuneen keskenään - baseballin ja facebookin. Esikoinen sovitti useita mutta päätyi haluamaan hatun, jossa lukee "Get busy living or get busy dying". Ei kyllä tekstin takia, sitä ei hänelle tullut vielä suomennettua, malli vain oli hänestä juuri sopiva.

Näillä elämänohjeilla kohti keskiviikkoa. Sen voin vielä mainita, että kylmän vesisuihkun läpi on virkistävä juosta.

2 kommenttia:

Pellon pientareella kirjoitti...

Ihania kuvia, pidän varsinkin tuosta toisesta kuvasta ja sitten tuosta koirakuvasta. Kesää!

Joola kirjoitti...

Kiitos! Koiria en olekaan ennen kuvannut. Tuota söpöläistä täytyy kyllä. On opettanut pojille taas lisää maailmasta. Että koiriinkin voi tutustua.
Minustakin tuo toinen kuva on hauska. Nuo vesipisarat ovat tulleet hauskoiksi viivoiksi kuvassa. Kesää, sinullekin!