perjantai 4. syyskuuta 2009

Ihmistulva Rautatientorilta 5.9. 2009 klo 13.45Lauantaina pukeudun sinisiin ja käyn kävelyllä kaupungilla. Haluan näyttää, että ilmastonmuutos on minusta pelottava asia, jonka ei pitäisi antaa karata. Lapset jää kotiin miehen kanssa, heillä saa olla vielä huoletonta. Toivottavasti moni on paikalla ja että alkaa tapahtua positiivisia asioita. Maailma tarvinnee ilmastolakeja. Jonkun pitää ottaa ohjakset käsiin ja asettaa tuntuvia rajoja. Voimien ja valon lisäksi viisautta. Haluan pelastua, haluan, että lapsillakin on paikka jossa elää omaa huomistaan, nauttia.

(video)

2 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Moi! Minäkin olin siellä. Tieto oli kulkenut aika huonosti. Ne, joille tapahtumasta kerroin, eivät olleet kuulleet mistään muualta. Mutta hienoa, että 1500 ihmistä oli tullut paikalle.

Joola kirjoitti...

Olen samaa mieltä, että mainonta ei tavoittanut potentiaalisia kiinnostuneita, ympäristön tilasta huolestuneita. Tai onneksi toista tuhatta kuitenkin. Minäkin osuin sattumalta nettisivulle, jolla tapahtumasta tiedotettiin. Mutta valtavirrat ei sattumalta osu esim. maanystävien sivuille, joten ehkä joku hesarin etusivu joskus olisi paikallaan.

Kivaa että olit. Eduskunta, eduskunta, herää JO!