perjantai 8. huhtikuuta 2011

Rimpsuni Minjalle


Tänään...

Löysin: Muistipelissä pareja. Pelasin töissä pienten lasten kanssa.

Tyytyväinen: Jaksoin käydä lenkillä, vaikken jaksanutkaan koko ajan juosta.

Iloinen: Siitä, että viikonloppu alkaa. Ja että minulla on maino perhe, joka tekee asioita omalla tavallaan. Kuten nyt vaikkapa tämänkin päivän...

Odotan: Lauantaipäivää. Sitä ennen on tänään vielä työvuoro illalla (pojat mukana) ja uimakoulun veto huomenna aamulla. Uimakoulukin on ihan ihanaa, mutta se vasta onkin mahtava hetki, kun palaamme esikoisen kanssa yhdessä kotiin hallilta. Viikon työnsilput tehty, löylyt heitetty, rauhallinen halli jää taa ja alkaa vapaa.

Seinällä: Poikien piirustuksia ja maalauksia. Jokaisessa huoneessa. Rakastan heidän taidettansa, ihan todella. Saavat usein hyvälle mielelle.

Päässäni: Soi biisi, jonka kuulin ensimmäistä kertaa eilen kuulokkeista juoksumatolla. "Puhu äänellä jonka kuulen."

Mietteliäs koska: Voi niin monestakin syystä, etten uskalla käydä ajattelemaan. Tai alan vollottamaan, enkä ehdi suihkuunkaan, ennen kuin pitää juosta poikia hakemaan.

Kiitos Minja "haasteesta". Kaikille tasapuolisesti HYVÄÄ VIIKONLOPPUA!

6 kommenttia:

Marjuli kirjoitti...

Mukavaa kun täälläkin oli rimpsu :) Minäkin tein omania, oli niin mukava.

Hyvää viikonloppua!

minja kirjoitti...

Kiitos Joola <3 Näitä on niin ihana lukea.

Ihanaa viikonloppua teille!

heidi kirjoitti...

Hyvä rimpsu!! Hyvä haasten minjalta, johon aion myös tarttua, kunhan joudan rauhoittua viikonlopun viettoon. Sitä ennen puhtaat lakanat ja imuri heilukoon!! Mukavaa viikonloppua!!

Katja kirjoitti...

Tunnistan nuo olot ja silput. Oli ihana lukea taas, kuvista kiitos myös. Meillä kasvaa herneenverso. Palstalle on jo ikävä, vaikka olemmekin tosi laiskoja sen kanssa. Valoisaa viikonloppua!

coco kirjoitti...

It is so exciting to see new leaves showing up,isn't it.
I like your blog with lovely photos.

Joola kirjoitti...

Voi anteeksi kaikki, olen ollut ihan kurjimus, kun en ole käynyt kuittaamassa kommenttejanne. Ne kun ovat minulle tosi arvokkaita ja ilahduttavia. Anteeksi. Ja kiitos!

Tuo rimpsu on minusta hyvä "seisahtumisharjoitus". Tahtoisin ottaa tavaksi, tehdä tällaisia useamminkin.

Coco: Thank you Coco! You made me smile with your kind words. Yes, it is amaizing how it is allways a big miracle, how the new leaves comes up from the black ground. Happy to see them grow, hoping they be stronger and stronger every day.