sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Joolan joulumyyjäiset

Tervehdys. Olimme eilen myyjäisissä. Mitään merkittäviä hittejä tuotteemme eivät olleet, mikä oli sikäli sääli, että pojat vähän pettyivät, kun eivät saaneetkaan ojennella paketteja kovin monille asiakkaille. Tonttumuruni. Varsinkin esikoinen oli odottanut tapahtumaa kovasti.
Meille siis jäi kankaisia "kasviksia", sienipelejä ja joulukalentereita. Jos joku on kiinnostunut ostamaan, laitamme milelellämme postina tulemaan.
Olkoon "säännöt" vaikka sellaiset, että kiinostuneet voivat laittaa sähköpostia ja käsittelen tilaukset saapumisjärjestyksessä. Postitukset voin hoitaa ensi viikon kuluessa, kun olen saanut maksut tililleni. Postikulut lisätään tuotteiden hintoihin. Pitääkin käydä postissa kysymässä minkä suuruisia mahtaisivat olla...
Alla myyjäistuotteemme:

Kankaiset syötävät 2e/kpl, 3kpl/5e
Painettu Tiimarin kangasväreillä omilla sabluunoilla. Toisena puoliskona on värillistä kangasta ja täytteenä vanua Ikean halpistyynyistä. Pestäviä ja poikieni kokkailuissa kaksi vuotta testaamat vastaavat ainakin kestäviä. Koristeiksi tai leikkeihin. Valittavina:

Kantarelleja(sienet MYYTY), tomaatteja, kurkkuja (LOPPU) ja omenoita (LOPPU)...

Sekä porkkanoita (LOPPU), punajuuria, mustikoita, mansikoita (LOPPU), perunoita (LOPPU) ja herneitä.

Sitten olisi Sienipelejä, 7e/peli. Kukin peli on pakattu vanhasta mökkilakanasta ommeltuun pussukkaan ja sisältää 10 vesiväreillä maalattua sientä sekä yhden pienen hiiren ja peliohjeet. Sienet on maalattu miehen vanhojen opiskelumonisteiden kääntöpuolelle ja laminoitu. Peli on yleensä ainakin alle kouluikäisten mieleen. Yksi pelaaja kääntää selkänsä sienille, muut piilottavat hiiren jonkin sienen alle, kääntynyt kääntyy takaisin sieniin päin ja ryhtyy keräämään yksitellen, kunnes poimii sienen, jonka alta löytyy HIIRI! Monet muutkin sovellukset ovat sallittuja ja suositeltavia. Kärpässientä ei saa syödä, eikä korvasientäkään raakana.Joulukalenterit maksavat 20e/kpl. Ne ovat jokainen todellakin erilaisia ja tunnustan, että en ole maailman siistein ompelija, vaan kovin suurpiirteinen surauttelija. Ja joulukuu on toki jo vauhdissa, mutta kertakäyttöisiä nämä eivät ole, vaan toivottavasti osa jonkun lukuisia tulevia jouluja. Taskut eivät ole järin suuria, mutta niihin mahtuu pähkinä tai namuja tai kirjelappuja, joissa voi olla vaikka suuremman yllätykset piilopaikka, rakkaudentunnustus, pätkiä matkapäiväkirjoista, elämänviisauksia, päivän siivouspuuha, venytysliike tai runoja...

Kalenteri 1 ( annettu lahjaksi:) )on ommeltu vanhasta puuvillaverhosta, taskut marimekon kankaasta. Erikoisuutena kaksi jouluaattoa, sillä yön pimeinä tunteina voi sattua sellaista, että maalaa kaksi samaa lukua ja sitten joutuu ompelemaan yhden taskun lisää, jotta kaksikolmonenkin on mukana.

Kalenteri numero kaksi(MYYTY)on ommeltu Ikean pellavalle ja siinä taas on erikoisuutena yksi lisätasku. Vaikka me esikoisen kanssa kaikki tarkkaan laskettiin, niin yhteen oli livahtanut 25 taskua sittenkin. Taskut taas Marikankaista.

Kalenteri nro 3 (MYYTY) on hieman toista värimaailmaa. Ikean puuvillaverhoa pohjana ja taskut Marimekon Räsymattoa? Kuvan taulu on postikorttikokoa, eikä mukana missään kaupassa:).

Kalenteri nro 4 (MYYTY)on samoista kankaista kuin kolmonen, mutta josko joku tykkääkin suoraviivaisemmasta taskujenasettelusta...

Kalenteri 5 (MYYTY)on Ikean puuvillaverhoa ja Ikean lintukangasta. Numerot on tehty ohkaisella tussilla, kun muissa on kangasvärillä maalattuja lukuja. Meidän isoäidinneliöissä on sama värimaailma.

Kuudes kalenteri (MYYTY)on ohkaiseen puuvillaverhon pätkään tehty. Varmaan Ikeasta tuokin verho joskus. Taskut Marimekkoja ja niissä numerot, paitsi 20, joka oli kaunis tasku silkkana valkoisena. Kuvan taulu on A4, josko auttaa hahmottamaan kalenterien kokoa. Piirros ei kuitenkaan etsi uutta kotia.

Sellaisia.
Muuten, meille kuuluu ihan hyvää. Tänään on vapaapäivä ja ne on ihan parhaita. Meistä kaikista. Harmittaa, etten tänä vuonna tsempannut blogijoulukalenteria. Kolme aikaisempaa joulukuuta on tallessa. Ajatella, tasan kaksi vuotta sitten meillä oli vaikkapa tällaista. Kuopus näyttää niin pieneltä 2008 jouluna. Ja olikin tietenkin ja kasvanut on toki esikoinenkin.

Voikaa hyvin. Ja laittakaa sähköpostia, jos tahdotte meiltä myyjäistuotteita. hemmaharakka@gmail.com

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi, nää ois ihania.
Mukavaa joulun odotusta teille :)

Nelli

Joola kirjoitti...

Kiitos Nelli. Samoin joulua sinulle!

eeva kirjoitti...

Kiitokset myyjälle hyvistä tuotteista! Meidän 10 kk ei ole muuta juuri tänään tehnytkään, kuin latonut kasviksia antamaani purkkiin, iskenyt kannen päälle, avannut kannen ja purkanut saaliin. Ja sitten sama uudelleen vähän eri järjestyksessä tai pari valikoitua pois jättäen. Ja jupisee asiantuntevasti itsekseen koko ajan hommaillessaan. Välillä näyttää myös jotain kasvista ja ilmoittelee iloisesti jotain, ja joskus jopa antaa meille muille vähän katsottavaksi. Lystiä näyttää siis olevan koko rahan edestä! ;-)

Joola kirjoitti...

Ihanaa kuulla!

minja kirjoitti...

Kiitos paketista Joola <3

Aivan ihania herkkuja ja kelpaavat taatusti jokaikisen lapsen leikkeihin. Minä piilotan osan joulukalenteriin ja muutama menee lahjaksi :)

viluinen kirjoitti...

löysin tänne jotakin kautta ja selailin. luin pätkiä sieltä, täältä. äitiytesi on kaunista. sain blogistasi uutta intoa lasten kanssa touhailemiseen. kiitos siitä!

Joola kirjoitti...

Kiva Minja, etteivät livenä olleet pettymys:). Iloitsen, että pääsevät leikkiin. Leikit on niin hyvä asia.

Viluinen, tervehdys. Kiitos kauniista sanoistasi. Sanoit paljon. Minäkin saan blogistaniasta paljon intoa. Ehkä koitan muistaa tätä silloin, kun seuraavan kerran mietin, ettei blogaamisessa enää ole järkeä. Jos innostun ja jotakuta ehkä myös innostan, niin eikö siinä jos missä ole järkeä. Hyvään vielä!

Köa kirjoitti...

Kangasrehut nähty livenä, hienoja ovat, suosittelen. Tekis mieli ostaa ihan itelleni, onko yläikärajaa? :-)