maanantai 5. elokuuta 2013

Iltauinnilla


5 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Kaunista, niin nopeasti se aurinko laskee - ihana tuo vimppa kuva. <3

Kikka kirjoitti...

Elokuun illoissa on taikaa. Kesää ja pikkuhiljaa hiipivää syksyä yhtä aikaa.

Meillä jäänyt tuo ranta kokonaan tänä kesänä käymättä. Pitää muksujen päästä jo syvempiin vesiin...

olgalinnea kirjoitti...

Kauniita,vähän haikeitakin, kuvia. Kiitos näin jälkijunassa myös Kööpenhaminajutuista. Saako udella, missä pojat kävivät Berliinissä?

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat kuvat. Nelli

Joola kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne. Minusta tuntuu usein, että jokaisessa päivässäni on haikeutta enemmän kuin ehkä olettaisin olevan. Kesän lopulla erityisesti!

Olgalinnea, pojat tekivät miehen kanssa kahden vuorokauden seikkailun Berliiniin. Yöpyivät isossa hostellissa, ostivat kahden vuorokauden liput julkisiin liikennevälineisiin ja risteilivät ratikoilla läpi tärkeimpiä perusnähtävyyksiä sellaisella tahdilla, että olisin pökertynyt:). Mies on kolunnut Berliiniä lukuisia kertoja ja hänellä oli melk selkeä strategia mitä, kuinka ja missä järkässä. Pojat on joskus saaneet lahjaksi Berliinimuistipelin, ja yksi "peli" Berliinissä oli bongailla noita kuvista tuttuja rakennuksia. Ja sitten tietenkin jalkapallo... Kävivät katsomassa stadionin ja Herta joukkueen harjoitukset! Kamerakännykällä otetuista kuvista päätellen tuo oli keskeinen osa Berliiniä:), kuvien määrä, suhteessa muihin... Olen omat Hertan-harjoitukseni seurannut häämatkalla miehen kanssa, joten ja ratikkaristeilyjä myös, joten minun on helppo kuvitella millaista joukkiolla oli mestoilla.
Nyt, töihin!