perjantai 30. syyskuuta 2011

Terveisiä TurustaMinua olisi jäänyt harmittamaan, jos en olisi päässyt vierailemaan Minjan valokuvanäyttelyssä Kirjakahvilassa. Viimetippaan jäi, mutta ennätettiinpäs.

Esikoinen pääsi tänään kylään kuopuksen kerhoon, eli omaan vanhaan kerhoonsa, enkä raaskinut vierailua perua, vaan kiiruhdimme junaan vasta kerhon loputtua. Retki jäi siis aika lyhkäiseksi, mutta iltapäiväämme Turussa mahtui kuitenkin kävely kirjakahvilalle, Auran laivojen ihastelua, kitinää (muka) piiiitkästä kävelymatkasta, hauskojen lintujen katselua, Kirjakahvila - pala kakkua ja mehujäät Minjan valokuvien luona ja erä dominoa, postikorttien kirjoittelua, reipastuminen, valokuvanäyttely, kirjasto ja takaisin asemalle suunnistusta. Ja tietysti matkat junan ihanassa leikkivaunussa.

Näiden kahden kanssa on ihana reissata. Edes pieni marina ei varjosta, kun päävoittoisesti ovat jalat irti maasta, niin innoissansa. Sanovat ääneen useassa kohdassa, että ihanaa olla täällä. Junassa, kahvilassa, kujilla...

Kun edellisestä ulkomaanmatkasta on kauan, jo kotimainen kaupunginvaihdos tuntuu huikealta. Eri meininki. Iltajunalla kotiin ja nyt taas sama oma Helsinki.

Kiitos Minja näyttelystä ja kaikille tasapuolisesti hyvää viikonvaihdetta!
T. Joola

Ei kommentteja: