keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Jos ei sittenkään kummituspäiville vaan kirpputorilleAion käydä kuopuksen kanssa täällä (klikkaa) esikoisen ollessa kerhossaan. Viime vuonna ostin kerralla koko syksyn vaatteet ja poikien joululahjat. (Tai siis niillä olisi pärjännyt, muutama muu tarttui matkan varrella muilta kirpuilta, saatuina tai ihan kaupasta...)Kahvila oli ihana ja hinnat edullisia. Erityisesti äimistelin, kuinka kovan työn vanhemmat olivat tehneet raivatessaan päiväkodin tyhjäksi päiväkotitavaroista ja tehneet tilan kirppismyynnille. Ja kaikki vain yhden päivän vuoksi. Ihailtavaa.

Tänään myös tuulee kovaa. Tuivertukoon pois kaikki paha. Tehköön tilaa hyvälle.

(Ja roskiskuvaa on pakko vielä kommentoida. TIEDÄN, että maatuvat muovikassit eivät ole se vähiten kuormittava kauppakassivalinta. Meillä kyllä suositaan kangaskasseja. Ja jos noita "bioskoja" kuitenkin kotiin kulkeutuu, niihin yleensä laitetaan bioroskat eikä energiajae, niin kuin tässä kuvassa. Tämän voi ehkä ottaa sellaisena, etsi virheet kuvana...)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa :),

Ihana merkintä. Erinomaisen hyvä ajatus tuo kirppari kummituspäivien sijaan. Ja vitsit miten herkullinen syyspaita tuo, jossa on sieniä :).
Kun itse nostit tuon pussukka-asian esiin ajattelin udella hiukan lisää :). Elikkä mikä mielestäsi olisi ympäristöystvällisin vaihtoehto roskapussiksi polttokelpoiselle jätteelle? Meilläkin kauppareissulla suositaan kangaskasseja, mutta mikäs kannattaisi laittaa roskikseksi?

Joola kirjoitti...

Ostin 26 tavaraa kahdellakympillä. Vaatteita, palapelejä, kirjoja, kirjainmagneetteja, liitutaulun, emalikipon... Hitsi mikä materialisti. Ja vielä hyvältä tuntui, vaikka onhan tuo iso rahakin ja erityisesti määräkin...

Joola kirjoitti...

Heippa Anonyymi. Ennätin kommentoida itse itseäni, ennen kuin huomasin valvottavissa sinun kommenttisi.

Kierrätysmuovista tehtyjä kasseja pidetään ekologisimpina roskapusseina, joissakin tapauksissa paperikasseja. Aiheesta esim. täällä.
http://www.marmai.fi/uutiset/article210419.ece?s=l&wtm=Markkinointi_Mainonta/-28012009

Joola kirjoitti...

Ja esimerkiksi tämä on mielenkiintoinen postaus. www.vihreatvaatteet.com/muovikassi-vai-kangaskassi/
Ja näitähän riittää... Hyvä, jos mietityttää...